Music For Life - gepubliceerd op18-12-2017

Music For Life 2017In Wachtebeke bouwden we een volledig tentendorp (oa slaapgelegenheid en presentatietent) voor Music For Life. Neem hier een kijkje hoe dat er, na een pittige opbouw in moeilijke weersomstandigheden, uitziet!

Dit jaar overnachten Eva, Linde en Bram tijdens De Warmste week opnieuw in een tent. Maar dat doen ze niet langer in de kou… Speciaal voor Music for Life  bouwden we een unieke, drijvende tent voor de presentatoren. Ze zullen er niet alleen overnachten, maar ook elke nacht live vanop het ponton radio maken.


De Romanov Residence die op de vijver van het provinciaal domein Puyenboek drijft, heeft twee verdiepen en is voorzien van alle comfort. De presentatoren kunnen er zich ’s avonds verwarmen aan een haardvuur, warm douchen en in een heerlijk zacht bed slapen. Bovendien zorgt het winterse decor voor een feeërieke setting waardoor je je eerder in een Oostenrijkse berghut waant.

We geloven bij Black Sheep Productions dat luxueus kamperen steeds meer aan populariteit zal winnen. Mensen willen terug dichter naar de natuur als ze op vakantie zijn, maar zonder daarbij aan luxe in te boeten. Dit is een extreem voorbeeld van hoe je authentiek en ecologisch kan logeren, en toch het gevoel te hebben in een vijfsterrenhotel te slapen. Deze tent maakt het dan ook perfect mogelijk om het hele jaar door buiten te slapen.


Naast de slaaptent van de presentatoren, bouwde we ook de publieksoverkapping, het actiedorp, de tent waaruit overdag wordt uitgezonden alsook de tent waarin de kleinere optredens doorgaan en de inkom.

Volg ons verder op Canvas , Studio Brussel,... en uiteraard op facebook!
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Uw achternaam:

Uw voornaam:

Uw e-mail-adres: