Ondernemen doe je niet alleen
Binnenkijken in het slaapeiland van Music For Life

Linde, Eva en Bram overnachten een week lang op hun slaapeiland, in het midden van een vijver langs het Music For Life-terrein. Neem snel een kijkje hoe dat eruit ziet !

Music For Life

In Wachtebeke bouwden we een volledig tentendorp (oa slaapgelegenheid en presentatietent) voor Music For Life. Neem hier een kijkje hoe dat er, na een pittige opbouw in moeilijke weersomstandigheden, uitziet!

Aspen Bocadero 2017 - 2018

Van 7 december 2017 t.e.m 20 januari 2018 kun je op Aspen Bocadero indoor genieten van winterse sferen in onze Quatre-Bras.
Weer of geen weer, het hartverwarmend interieur geeft jouw kerstavond, oudejaarsavond, nieuwsjaarsreceptie of gezellig onderonsje een extra toets.

Romanov Residence

Met veel trots stellen wij onze eerste dubbeldekker voor: de Romanov Residence!

Shelters 2018

Neem een kijkje naar onze unieke shelterstructuren voor jouw event in 2018 !


Internationaal Vuurwerkfestival Knokke 2017

Het Internationaal Vuurwerkfestival Knokke-Heist behoort ongetwijfeld tot de absolute wereldtop. Black Sheep Productions kon enkele prachtige beelden maken van hun tentstructuren met op de achtergrond het spetterende vuurwerk.

Kom nog tot 03/09 naar de Magritte Experience

Wandel oa binnen in onze reusachtige bolhoed waar je een onvergetelijke driedimensionale reis kan maken door de magische wereld van René Magritte.

Armin van Buuren overnacht in Treehouse

Neem een kijkje hoe de Nederlandse DJ Armin van Buuren heeft genoten van zijn glamping-verblijf op Tomorrowland..

Black Sheep Productions op Dreamville van Tomorrowland

Ook dit jaar bouwden we  de centrale setting voor de Mansions-site op Dreamville waar gasten kunnen ontbijten, relaxen en op hun wenken bediend worden!

Dreamville Specials

Voor de 3e keer op rij bouwden we de Dreamville Specials glamping op Tomorrowland. Dit in samenwerking met G3 Presents. Neem hier een kijkje wat dat precies inhoudt!

Black Sheep Productions zorgt voor de ultieme Magritte Experience in Knokke

Op het strand tegenover het Grand Casino van Knokke verrijst deze zomer een openlucht expo waar je van alles over het leven en de werken van Magritte kunt leren. Black Sheep Productions creëerde voor dit evenement een reusachtige bolhoed en aantal gloednieuwe shelterstructuren.

Download Festival

Het Download Festival is een driedaags rock/metal-muziekfestival, dat jaarlijks wordt gehouden in Donington Park, Engeland. Het festival vindt altijd plaats tegen het einde van het voorjaar, en wordt beheerd door Live Nation.

Dit jaar bieden ze enkele glamping faciliteiten voor hun RIP Metal Forest. In samenwerking met onze Nederlandse collega's produceerden we 90 2persons canvas tenten, 90 4persons canvas tenten en 60 bunkhuizen

The Glamping Business Editorial

The Glamping Business schreef een leuk artikel over ons bedrijf en hoe we de laatste jaren gegroeid zijn van nationale naar internationale leverancier van unieke luxe tenten en glamping faciliteiten.


The Ultimate Glamping Business Guide

Hoe zet je je glamping op poten? Deze gids loods je doorheen het hele proces! Deze cursus is een leidraad voor iedereen die graag een glamping wilt opstarten.

Aspen Bocadero 2016-2017

Nog eventjes genieten van de winter en dat doen wij met een terugblik op opnieuw een succesvolle editie van Aspen Bocadero!

The BSP Shelter series

Black Sheep Productions heeft zich de afgelopen jaren als gespecialiseerde designer van unieke tentstructuren op de markt kunnen positioneren.


Een glamping opstarten?

Black Sheep Productions is dé "one-stop-glampingshop" voor festivalorganisaties, de toeristische industrie en de privésector.


M’as Tu Vu

In september 2016 stond onze Quatre Bras opgesteld in Wijnegem op het prachtige domein van Chateau Belvédère voor het Luxe- & Lifestyle event ism Evente en M’as Tu Vu.

Wijndegustatie Chateau Castigno

Als bevoorrechte partner van Chateau Castigno organiseerden wij hun wijndegustatie op 12 en 13 november 2016 die gepaard ging met een heerlijk herfstbuffet en life muziek.


Aspen Bocadero 2016-2017

Black Sheep Productions tovert de Waagnatie opnieuw 2 maanden lang om tot de mooiste winterbar van Antwerpen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Uw achternaam:

Uw voornaam:

Uw e-mail-adres: