About Us

Black Sheep Productions bvba (opgericht in1999) is zich van bij de start gaan toeleggen op de verhuur en aankleding van authentieke ethnische tenten. De eerste jaren gebeurde dit enkel en alleen met originele Marokkaanse Caïdale tenten. Gaandeweg werd het gamma uitgebreid met nieuwe thema's én tenten. Black Sheep Productions heeft niet de ambitie een regulier tentenverhuur bedrijf te zijn (Rentals). Het wil zich vooral onderscheiden van wat er al op de markt aanwezig is.

We bieden ook een aantal volledige uitgewerkte concepten aan in de verkoop (Sales). Dat kan gaan van één uniek model tot grotere aantallen.

De know-how die in de loop der jaren werd opgebouwd was de basis voor een logische volgende stap: het ontwikkelen van nieuwe projecten in opdracht van derden (Design).

Black Sheep Productions wil vooral origineel, innovatief en grensverleggend zijn. We moeten tenslotte onze bedrijfsnaam eer aan doen en proberen anders dan anderen te zijn...

About Us Wilfried

Wilfried Baeten (1960)

Wilfried is het creatieve brein achter Black Sheep Productions. Hij werkte eerder als fotograaf en voor verschillende productiehuizen. Alle tenten en zeilstructuren zijn van de hand van Wilfried. In samenspraak met zijn klanten bedenkt, tekent en produceert hij eender welke tent of zeilstructuren voor uw festival, feest of slaapaccomodatie. Alles is mogelijk, zolang er maar een hoek af is.

About Us Susie

Susie Gielkens (1961)

Als Wilfried het brein is achter Black Sheep Productions, is Susie het kloppende hart van deze organisatie. Zij zorgt voor de inkleding en decoratie en leidt uw event in goede banen. Haar jarenlange ervaring als productieleidster in de culturele sector komt haar daarbij goed van pas.

About Us Julia

Julia Baeten (1991)

Voor al uw praktische vragen of vragen over facturatie kan u bij Julia terecht. Ze studeerde eventmanagement en kent als dochter van Wilfried en Susie het bedrijf door en door.