Rentals


Black Sheep Productions heeft niet de ambitie een regulier tentenverhuur bedrijf te zijn. We willen ons vooral onderscheiden van wat er al op de markt aanwezig is. Daarom ontwikkelden we voor elk thema een specifieke tent met daarbij passend meubilair, decoratie, licht etc. Klanten vinden op deze manier een all-in-one formule bij Black Sheep Productions. We doen de coördinatie én de organisatie van je event, zowel in- als outdoor, heel het jaar door, eender waar en eender hoe…

Romanov Residence

Maak kennis met onze glampinglodge met verdieping: de Romanov Residence!

Gotland Shelter

De zijwanden van deze asymmetrische overkapping kunnen open of dicht naar gelang de weersomstandigheden waardoor deze shelter veel mogelijkheden biedt.

Bentheimer Shelter

Deze shelter biedt onderdak voor 70 personen. Ideaal voor een zomers buitenfeest !

The Awaji

Opdrachtgever: Dream Lease BV - G3 Presents

Project: 2 persoons slaap accommodatie voor een festival camping

Realisatie: Juni 2014
Aantal: 300 units

Flores

Opdrachtgever: Dream Lease BV - G3 Presents

Project: 2 persoons slaapaccommodatie voor een festival camping

Realisatie:  Juni 2015
Aantal: 82 units    

The Bioko

Opdrachtgever: Dream Lease BV & G3 Presents
Project: 2 persoons slaapaccommodatie
Realisatie: Juni 2014
Aantal: 240 units 

Quatre-Bras


De herfst brengt wild, de winter dromen, de lente kleur en de zomer warmte. Voor elk seizoen is deze unieke modulaire tent een perfecte keuze voor een stijlvol feest. Deze multifunctionele tent kan in vier richtingen, naargelang de behoefte, modulair uitgebreid worden.

Kruger Lodge
Het waren vooral de Britten die vanaf 1850 door de vele expedities, ontdekkingsreizen en kolonisaties in Afrika de “tent en lodge” cultuur hebben geïntroduceerd. Het superieure Britse leger beschikte, voor die tijd, over het beste materiaal op alle vlak. De opgedane know-how in India en Afrika vertaalde zich in enorm goed afgewerkte en degelijke tenten.
Honeymoon Suite
Vandaag de dag vinden we de 'lodges' meer dan ooit terug in heel Afrika. De luxueuze slaapvertrekken op houten vlonders behoren tot de meest exclusieve verblijven ter wereld. We toveren op vraag van de klant onze suite om tot een gedroomde honeymoon suite, een jachthut, een boho chique suite….
Gipsy Castigno
In opdracht van het gerenomeerde wijnhuis Chateau Castigno ontwikkelden we een droomsetting om in te feesten. De Gipsy Castigno is een patchwork van diverse zeilstructuren die modulair kunnen gebouwd worden naargelang de noden van het event. Laat je onderdompelen in de unieke sfeer van dit thema.
Foundouk Lounge
Wentel u in een onvergetelijke nacht met loungemuziek en Arabisch getinte optredens in een fabelachtige Moorse tent. Foundouk wil in het Arabisch zeggen rustplaats, pleisterplek of hotel. Black Sheep Productions ontwierp een originele eigentijdse tent, volledig in zwart lichtdicht zeil en gaf ze deze Arabische naam mee. Alles baadt in de sfeer van de oriëntaalse lounge. Drie kleuren zijn dominant aanwezig en overheersen: zwart, zilver en wit. 
Caidale Oriëntal
De Marokkaanse Caïdale-tent met zijn typische zwarte motieven op het ruwe witte canvas wordt in het Marokkaans ook "Chaima" genaamd. De tenten werden oorspronkelijk gebruikt om de adel of de Caïds onderdak te verschaffen tijdens hun reizen tussen de koningssteden zoals Meknès, Marrakesch, Fès of Rabat.
Aspen Valley
Wil je een knusse avond beleven met vrienden, kennissen of familie? Of ben je op zoek naar de ideale wintersetting voor jouw bruiloft, eindejaarsborrel of nieuwsjaarsreceptie? Dan is onze Aspen Valley wellicht iets voor jou. Geniet van een gezellige, warme avond in onze wintersetting die je het hele jaar lang doet dromen van de kerstperiode.